Icingaweb2 enabling modules problem

This forum was archived to /woltlab and is now in read-only mode.
  • Hi folks,
    I managed to install those two modules "talamoig/icingaweb2" and "talamoig/icinga" in different hosts with connection to a remote MySql server, now that I can authenticate through icingaweb2 with my admin credentials for which I granted the permissions to everything "*".


    Now when I activate the modules "setup" or "monitoring" a problem occurs and I can't find a clue for that..


    For setup module:

    Code
    1. Could not enable module "setup"
    2. While operation the following error occurred:
    3. Cannot enable module "setup". Check the permissions for the enabledModules directory: /etc/icingaweb2/enabledModules
    4. This could have one or more of the following reasons:
    5. No file permissions to write into module directory
    6. Errors on filesystems: Mount points, operational errors
    7. General application error
    8. Details can be seen in your application log (if you don't have access to this file, call your administrator in this case).


    for monitoring module:


    Code
    1. Could not enable module "monitoring"
    2. While operation the following error occurred:
    3. Cannot enable module "monitoring". Check the permissions for the enabledModules directory: /etc/icingaweb2/enabledModules
    4. This could have one or more of the following reasons:
    5. No file permissions to write into module directory
    6. Errors on filesystems: Mount points, operational errors
    7. General application error
    8. Details can be seen in your application log (if you don't have access to this file, call your administrator in this case).
  • I guess you fixed it right?


    Could you say were that permissions of enabledModules dir, or something else?